over ons

Passie voor eigen oogst

Als rasechte levensgenieters houden we  van het buitenleven en van lekker eten en drinken. Aangezien ecologisch tuinieren onze passie is, werd 'UUGST' zoveel meer dan een uit de hand gelopen hobby. We produceren kleinschalig, met veel respect voor onze producten. Dat wil zeggen dat elke productie uniek is.

Onze likeur verkrijgt zijn specifieke smaak omdat we het juiste moment afwachten om te oogsten. We stoppen al onze zorg en liefde in het manueel productieproces. De vruchten worden eigenhandig geplukt en gesneden. Na verschillende weken macereren op vodka zijn ze klaar om meermaals gefilterd te worden tot er een verfijnd eindproduct overblijft.  Afhankelijk van de weersomstandigheden en de seizoenen kan de kleur van onze likeuren lichtjes verschillen. 

Onze confituren worden eveneens gemaakt van het fruit uit onze eigen tuin. We maken ze volgens grootmoeders recept. Nostalgie ten top!

Ook onze kruiden worden eigenhandig geteeld, geplukt en gedroogd in een eigen ontworpen droogkast. Deze lekkernijen zijn intens van smaak en gemakkelijk in gebruik. 

Terug naar blog